Ελλάδα

Παππάς: «Σαφώς και το πήρε δίκαια ο Ολυμπιακός»

Δίκαιο χαρακτήρισε το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον τελευταίο τελικό του Παναθηναϊκού με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ το πρωτάθλημα και πως το έχασε με δύο τεράστια σουτ του Σπανούλη, ενώ παραδέχθηκε ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, «έβγαλε» το καπέλο στους Σπανούλη και Διαμαντίδη, αλλά και στη διοικητική ηγεσία των δύο συλλόγων.

«Σαφώς και το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός. Χάσαμε τρία ματς, νικήσαμε σε ένα. Το θέλαμε πολύ, αλλά το χάσαμε με δύο τεράστια σουτ του Βασίλη. Δεν έχουμε πολλά λόγια να πούμε. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι πετυχημένοι. Και οι πρόεδροι μας και αυτοί του Ολυμπιακού και ο Σπανούλης με τον Διαμαντίδη είναι τεράστιες προσωπικότητες και ξέρουν να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου. Μακάρι να παραδειγματίζεται ο κόσμος που τσακώνεται για ένα αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα δεν έπαιζα μόνο για τον Μήτσο, έπαιζα για την ιστορία του συλλόγου, για να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Παράλληλα, ήταν το τελευταίο ματς του Μήτσου. Όταν αργότερα θα αναφέρεται το παιχνίδι ως το τελευταίο του Διαμαντίδη θα είμαι και εγώ μέσα και νιώθω περηφάνια. Ο Δημήτρης φεύγει με ψηλά το κεφάλι, αν και θέλαμε τη νίκη. Ένας τεράστιος παίκτης αποχαιρέτησε με ένα τεράστιο ματς».

Κλείνοντας, είπε: «Όλα τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, δεν μπορείς να έχει παράπονα. Δεν είχαμε ένα ρόστερ με 12 παίκτες ανά πάσα στιγμή έτοιμους να βοηθήσουν. Προσαρμοστήκαμε. Είδατε πως παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα δεν αγωνίστηκαν, ενώ κι εκείνος είναι εξαιρετικός παίκτης. Μείναμε από δυνάμεις, κάποιοι βγήκαν με φάουλ. Ζηλεύω τους ουδέτερους που απόλαυσαν το ματς και θα πάνε για ύπνο γεμάτοι με το θέαμα που παρουσίασαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x