Ελλάδα

Τρόλαρε τον Αντετοκούνμπο ο Παππάς: «Άσε με να πιω το ποτό μου, δεν γουστάρω να παίξω στο Μιλγουόκι»

Ο Νίκος Παππάς βγήκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και... τρόλαρε τον «Greek Freak» για τους Μιλγουόκι Μπακς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Eδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου κάνει τις διακοπές του αλλά προπονείται και εντατικά στο ΟΑΚΑ.

Σε συνδυασμό με αυτά, ο «Greek Freak» έγινε... θαμώνας στους τελικούς της Basket League, παρακολουθώντας όλα τα ματς από κοντά. Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να επανασυνδεθεί και με κάποιους καλούς του φίλους, όπως ο Νίκος Παππάς, με τον οποίο μοιράζονται κοινό παρελθόν.

Οι δυο τους βγήκαν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και ο Παππάς τρόλαρε τον Αντετοκούνμπο ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό story στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Άσε με να πιω το ποτό μου, δε γουστάρω να παίξω Μιλγουόκι».

Παππάς: Τρόλαρε τον Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x