Ελλάδα

Παραλίγο ξύλο μεταξύ Ζντοβτς-Γκριν! (video)

Απίστευτο σκηνικό στον πάγκο της ΑΕΚ, όταν ο Γιούρι Ζντοβτς επιχείρησε να χτυπήσει τον Τορίν Γκριν και να έρθουν στα χέρια οι δύο άνδρες! Διαβάστε το στόρι του «χοντρού» επεισοδίου στο ΣΕΦ!

Νέο «χοντρό» επεισόδιο ανάμεσα στον Γιούρι Ζντοβτς και παίκτη της ΑΕΚ, μετά από εκείνα με τους Κούπερ-Μπράουν.

Στη δεύτερη περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ένωσης αντικατέστησε τον Τορίν Γκριν, έχοντας σοβαρά παράπονα για την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Ο Σλοβένος, λοιπόν, έκανε σε έντονο ύφος παρατηρήσεις στον Αμερικανό γκαρντ, αλλά εκείνος κοιτούσε επιδεικτικά αλλού, τον αγνοούσε και... βιαζόταν να καθίσει στον πάγκο. Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης, το γεγονός πως ο Ζντοβτς του έκανε νόημα με το δάχτυλο να σηκωθεί και να «εμφανιστεί» μπροστά του για να συνεχιστεί ο εξάψαλμος.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν πραγματικά έξαλλος με την απειθαρχία του Γκριν και πάνω στην ένταση της στιγμής, βγήκε εκτός εαυτού και κινήθηκε απειλητικά κατά πάνω του, επιχειρώντας να τον χτυπήσει! Ο άσος των κιτρινόμαυρων αντέδρασε και θέλησε να περάσει στην... αντεπίθεση, ωστόσο οι συμπαίκτες του και άνθρωποι του τιμ παρενέβησαν άμεσα και αποφεύχθηκε το ξύλο μεταξύ των δύο ανδρών!

Με τα... πολλά, ο Ζντβοτς, που συνέχισε να τον βρίζει, έστειλε τον παίκτη του στα αποδυτήρια, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να πικάρει την ΑΕΚ και να τραγουδά εν χορώ «ένα μπ... λο είσαστε»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x