Ελλάδα

Πασκουάλ: «Απίθανο ρόστερ με πολλές επιλογές η Εφές»

Μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στην Αναντολού Εφές, ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού, εκτός από τα άστοχα ανοικτά σουτ, ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ στη νίκη επί του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, ο Καταλανός κόουτς αναφέρθηκε στα παιχνίδια-φωτιά που ακολουθούν για τους «πράσινους», αρχικά απέναντι στην Αναντολού Εφές, που φέτος διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, όπως είπε.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά, να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε κάποια λάθη στην τρανζίσιον επίθεση και στην άμυνα. Γι’ αυτό δεν βρήκαμε τρόπο να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα γενικά, αλλά χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ, ειδικά στην αρχή του τρίτου δεκάλεπτου. Η διαφορά ήταν 12-15 πόντους, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να ανοίξουμε τη διαφορά και είμαστε ευχαριστημένοι», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Για το προσεχές ματς με την Αναντολού Εφές: «Τώρα έχουμε 4 δύσκολα ματς στη σειρά, με Εφές, Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και πρέπει να πάμε ματς με ματς. Αυτή τη σεζόν έχει απίθανο ρόστερ, με πολλές επιλογές. Να προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι για τους σημαντικούς παίκτες της Εφές, όπως ο Μίτσιτς που κάνει πολύ καλή σεζόν, Μερμάν, Μπομπουά, Σίμον επίσης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x