Ελλάδα

Πασκουάλ: «Είχα ακούσει πολλά για τον Θανάση και όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι όλα ήταν αληθινά»

Εντυπωσιασμένος είχε μείνει μετά την πρώτη του γνωριμία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ο Τσάβι Πασκουάλ, που έδωσε το παρών στην κηδεία του σπουδαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού που έδωσε το παρών στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα όσα είχε ακούσει για τον σπουδαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού πριν έρθει στην ομάδα αλλά και για το γεγονός πως όταν τον γνώρισε, κατάλαβε πως όλα ήταν αλήθεια!

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Με εντυπωσίασε όταν τον γνώρισα, γιατί είχα ακούσει πολλά πράγματα για εκείνον πριν, αλλά όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι όλα ήταν αληθινά.

Το πάθος του για το μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό, τι έκανε όλη του την ζωή γι' αυτή την ομάδα, οπότε αμέσως καταλαβαίνεις την ιστορία μιας ομάδας. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα ευγενικός όταν με συναντούσε. Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα. Αμέσως μόλις άκουσα αυτά τα άσχημα νέα, μίλησα με τους βοηθούς μου να μάθω την ημέρα και αποφάσισα να έρθω»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x