Η απόδοση του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά του ματς θα κρίνει την έκβαση του πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.
«Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Ξεκινάμε μία νέα σειρά, η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν και ανυπομονούσαμε για τους τελικούς. Ξέρουμε ότι ο πρώτος τελικός είναι πάντα πιο δύσκολος. Θα είναι καθοριστικό το πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι», σχολίασε σχετικά ο Καταλανός τεχνικός στο pre game της Cosmote TV.
Για τη σημασία του πλεονεκτήματος έδρας: «Στη θεωρία, καλύτερο είναι να έχεις αβαντάζ έδρας γιατί αυτό σηματοδοτεί μία πολύ καλή χρονιά. Όλη τη σεζόν παίζουμε για τον κόσμο μας κι αυτός μπορεί να είναι περήφανος. Πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, γιατί η ομάδα με το πλεονέκτημα έχει πάντα περισσότερο πίεση στο πρώτο εντός έδρας ματς».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






