Ελλάδα

Πασκουάλ: «Χαρούμενοι που κάναμε υπερήφανη την οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό έκανε υπερήφανη την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Το τρίποντο του Ρίβερς στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο ήταν το πρώτο για τον Παναθηναϊκό στο ματς, έδωσε την ώθηση στην ομάδα για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός κόουτς ήταν πανευτυχής με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έκανε υπερήφανη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ στο τέλος είπε πως τώρα προέχει η απόλαυση και μετά οι αποφάσεις.

«Να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη σεζόν. Κάναμε μια καλή σεζόν, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας. Να τους συγχαρώ για τη δουλειά τους όλη τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, άσχετα αν δεν πήγαμε στο Final 4. Έδειξε πως η δουλειά που κάναμε ήταν πολύ καλή. Να συγχαρώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους κάναμε περήφανους.

Και φυσικά πως να μην συγχαρώ τον απίστευτο κόσμο μας, μας έχει βοηθήσει πολύ στα παιχνίδια! Από την άλλη, να συγχαρούμε και τον Ολυμπιακό, που μας έβαλε πολύ δύσκολα, αλλά τελικά νικήσαμε. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν τυπικά, ενός τελικού. Πολλά άστοχα δίποντα, τρίποντα, πολύς εκνευρισμός. Από την άλλη, περάσαμε μπροστά, το τρίποντο του Ρίβερς μας έδωσε αυτοπεποίθηση και συνεχίσαμε
», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι Πασκουάλ.

Για τον Νίκο Παππά και για το αν είναι ικανοποιημένος που οι παίκτες είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή: «Σήμερα ήταν ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς. Μας βοήθησε πολύ, έκανε ένα πλήρες παιχνίδι. Κάποιες φορές αναγκάζεσαι να θυσιάζεις πράγματα σε σειρές playoffs».

Για τις σκέψεις του μετά το πρώτο ματς και τι άλλαξε στην ομάδα για την ανατροπή: «Πιστεύω πως στο 1ο μέρος κάναμε καλύτερο παιχνίδι, από όσο δείχνει το σκορ. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και τουλάχιστον 6-7 καλάθια κάτω από τη ρακέτα. Στο δεύτερο ήμασταν πιο εύστοχοι και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Κάθε ματς σε playoffs είναι σημαντικό. Αλλάξαμε την προσέγγιση, παίξαμε με ψηλούς, ποστάραμε στο ματς και βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Για το μέλλον του και εκείνο των παικτών του: «Όπως πάντα, μετά από κάθε πρωτάθλημα, πρέπει να έρθουν κάποιες μέρες που θα σκεφτούμε, ατομικά και ομαδικά. Θα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και μετά να σκεφτούμε το συντομότερο δυνατόν τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε».

Για το Μουντιάλ και τις προβλέψεις του: «Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως φέτος θα μπορούσε να κερδίσει κάποια ομάδα έκπληξη. Το αφήνω εκεί (σ.σ. γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x