Ελλάδα

Πέφτουν οι υπογραφές για το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (pics)

Αυτή την ώρα η συνάντηση στη ΓΓΑ ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Βασιλειάδη για την παραχώρηση του κλειστού στην ΑΕΚ.

Ιστορική μέρα η σημερινή για την ΑΕΚ, καθώς στην εν εξελίξει συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Γιώργο Βασιλειάδη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένεται να επικυρωθεί η παραχώρηση του κλειστού των Λιοσίων στην «Ένωση».

Στο ραντεβού πέρα από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και τον υφυπουργό Αθλητισμού παρίστανται επίσης ο άμεσος συνεργάτης του αφεντικού της «Ένωσης», Χάρης Κουτάς, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Νικολάου. Επίσης παρών είναι ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, που πέρα από το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» θα αναλάβει να τρέξει και την ανακαίνιση του κλειστού, προκειμένου να είναι έτοιμο από την πρώτη μέρα της νέας σεζόν.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x