Ελλάδα

Πέιν: «Τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα»

O Άντριαν Πέιν δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και την υποδοχή από τους φίλους της ομάδας μέσω των social media.

Γρήγορα κατάλαβε... πού πάει ο Άντριαν Πέιν. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμφωνία του με την ομάδα, δήλωσε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και εντυπωσιασμένος από τα πολλά μηνύματα που δέχτηκε από φιλάθλους στα social media.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος μίας σπουδαίας ομάδας, με μεγάλη ιστορία και εκατομμύρια φιλάθλους, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Από την ώρα που έγινε γνωστό το θέμα, στις προσωπικές μου σελίδες στα social media έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα και σχόλια από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι με καλωσόριζαν, γεγονός που με εντυπωσίασε. Δεν το περίμενα, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό», τόνισε αρχικά πριν δώσει την υπόσχεσή του στον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται σκληρά για την ομάδα του, με ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα το καλό της ομάδας και οι νίκες της. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω του Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του και να κατακτήσει τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x