Ελλάδα

Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του παίκτη του Περιστερίου bwin!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της συντρόφου του παίκτη του Περιστερίου bwin, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως η μήνυση έχει αποσυρθεί.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της καταγγελίας της συντρόφου του παίκτη του Περιστερίου bwin.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του sportfm.gr, την Κυριακή η Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και ανακάλεσε πλήρως όσα είχε υποστηρίξει στη πρώτη της κατάθεση την Παρασκευή.

Τα τρία βασικά κομμάτια της νέας κατάθεσής της είναι τα ακόλουθα:

Α) Το όλο περιστατικό με τις προεκτάσεις του οφειλεται σε παρεξήγηση κ παρανόηση και η ίδια από τη Παρασκευή προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν επιθυμεί να αποδοθεί καμία κατηγορία στο σύντροφό της, ούτε να υπάρξει η διαδικασία του αυτόφωρου, όμως, αυτό έγινε αυτόματα μετά την πρώτη κατάθεση.

Β) Ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του Περιστερίου bwin ποτέ δεν έχει παρουσιάσει βίαιη ή επικίνδυνη συμπεριφορά στα 4 χρόνια που βρίσκονται σε σχέση.

Γ) Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί μεταξύ τους κάποιο περιστατικό.

Μετά την νέα κατάθεση της Αμερικανίδας παίκτριας την Κυριακή, αυτό που απομείνει να δούμε είναι αν ο παίκτης του Περιστερίου bwin θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες ή αν αυτή η ιστορία θα τελειώσει κάπου εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x