Ελλάδα

Έστησε... πάρτι εις βάρος του Απόλλωνα Πάτρας το Περιστέρι bwin!

Το Περιστέρι bwin δεν συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο και νίκησε με σκορ 90-57 τον Απόλλωνα Πάτρας για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις επί ελληνικού εδάφους πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής το Περιστέρι bwin, επικρατώντας με άνεση και στιλ με το επιβλητικό 90-57 του Απόλλωνα Πατρών για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ανέβασε κατακόρυφα «στροφές» και έφτασε στο 5ο ροζ φύλλο αγώνα στη σεζόν και στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουίλιαμς με 17 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Ράνγκλαντ, Χουγκάζ και Κασελάκης με 10 πόντους ο κάθε ένας. Για τους Πατρινούς που παρέμειναν στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 1-8, ξεχώρισε ο Ουάσινγκτον με 12 πόντους.

Το ματς:


Αρκετά ανταγωνιστικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Απόλλωνα Πατρών να μπαίνει δυναμικά και να προηγείται με 6-2 και 12-10 στο 7', έχοντας «κλειδώσει» τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων. Βρίσκοντας επιθετικές λύσεις στο τελευταίο δίλεπτο της περιόδου, το Περιστέρι bwin ισορρόπησε το ματς για το 17-17 του δεκαλέπτου.


Περισσότερα σε λίγο...

Στη δεύτερη περίοδο ήρθε η αγωνιστική αντίδραση των γηπεδούχων, με την επίθεσή τους να ανεβάζει κατακόρυφα «στροφές», φιλοδωρώντας την αντίπαλη άμυνα με 27 πόντους! Με την τριάδα των Γουίλιαμς, Ράνγκλαντ και Χουγκάζ να ξεχωρίζουν στο μπροστά μέρος του παρκέ, οι Περιστεριώτες πήραν τα ηνία του αγώνα, κλείνοντας μάλιστα το πρώτο ημίχρονο στη μεγαλύτερη τιμή της διαφοράς για το +10 και το 44-34.



Παρά τη διακοπή του ημιχρόνου, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη όχι μόνο δεν έχασε το ρυθμό της στην τρίτη περίοδο, αλλά συνέχισε τις υψηλές της... πτήσεις, κλείνοντας το δεκάλεπτο με το εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 29-8, εκτοξεύοντας έτσι τη διαφορά στο +31 για το 73-42! Κάπως έτσι, η τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το Περιστέρι bwin να φτάνει στη νίκη με το τελικό 90-57!



Τα δεκάλεπτα: 17-17, 44-34, 73-42, 90-57.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x