Ελλάδα

Περιστέρι bwin-Ολυμπιακός: Ρίχνουν την αυλαία

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι bwin και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», θα πέσει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Με ένα πολύ δυνατό ματς θα πέσει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με το Περιστέρι bwin να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (4/3, 20:15, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ΕΡΤ3), στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Στη βαθμολογία, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 16-2, ενώ από την άλλη το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στο 12-6. Από ‘κει και πέρα, αυτό θα είναι το τέταρτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, με τους Πειραιώτες να έχουν κάνει το 3/3.

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ στη Ρόδο, όπου ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 84-64. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 87-74, στο ΣΕΦ, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ η τελευταία τους συνάντηση ήταν στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί 87-68.

Το ματς Κυπέλλου ήταν και το τελευταίο για το Περιστέρι bwin πριν από τη διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων. Άρα, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε αρκετές ημέρες για να πάρει τις απαραίτητες «ανάσες».

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός τρέχει ένα πολύ καλό αήττητο σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Στο διάστημα αυτό, έκανε το three-peat στο Κύπελλο, νικώντας 69-58 στον τελικό τον Παναθηναϊκό AKTOR. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, νικώντας την εύκολα 95-76, στο Κάουνας.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί σε ακόμη ένα ματς τρεις περιφερειακούς. Εκτός από την αναμέτρηση θα είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Φυσικά, εκτός παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε περίοδο αποθεραπείας. Ωστόσο, οι Πειραιώτες θα έχουν και ένα νέο πρόσωπο, καθώς στο ελληνικό ρόστερ δηλώθηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος πήρε τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παπαπέτρου, Τζιοπάνος και Τηγάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x