Ελλάδα

Αφίξεων συνέχεια στο Περιστέρι: Έφτασαν Αθήνα Ντένμον και Τζούστον

Η διαδικασία αφίξεων των νέων παικτών του Περιστερίου συνεχίζεται και πλέον στην Αθήνα για λογαριασμό της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη βρίσκονται οι Μάρκους Ντένμον και Σακούρ Τζούστον.

Αντίστροφα μετρά το Περιστέρι για την έναρξη της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό σε καθημερινή βάση προσγειώνονται στην Αθήνα τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.

Μετά τους Μπίλαν, Ντέιβις και Ραντάνοφ, στη χώρα μας προσγειώθηκαν οι Μάρκους Ντένμον και Σακούρ Τζούστον, τους οποίους υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Τσιάρας και ο ασίσταντ τιμ μάνατζερ, Άγγελος Κωνσταντόπουλος.

Η ενημέρωση του Περιστερίου:

Με την ίδια πτήση από το Σικάγο στην Αθήνα ταξίδεψαν ο Μάρκους Ντένμον και ο Σακούρ Τζούστον, για λογαριασμό του Περιστερίου.

Οι δυο Αμερικανοί προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 8 το πρωί της Τρίτης (16/8), όπου τους υποδέχθηκαν ο τιμ μάνατζερ του Συλλόγου Γιώργος Τσιάρας και ο ασίσταντ τιμ μάνατζερ Άγγελος Κωνσταντόπουλος.

Ο Μάρκους Ντένμον στις πρώτες του δηλώσεις, υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είναι η πρώτη μέρα της νέας σεζόν και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πάμε βήμα- βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η παρουσία του κόουτς Βασίλη Σπανούλη ήταν ένα κίνητρο για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, η παρουσία του κόσμου και το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Σακούρ Τζούστον, τόνισε: «Είναι πρόκληση για μένα να αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως το Περιστέρι. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να δουλέψουμε ως ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x