Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα του Περιστερίου με την Κουτάισι για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (22/10, 19:30) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου είναι αήττητη στη σεζόν και θέλει τη στήριξη του κόσμου της.
Η ανακοίνωση:
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Κουτάισι για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (22/10, 19:30) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος και οι παίκτες του περιμένουν τον κόσμο στο πλευρό τους για να διευρύνουν μαζί το αήττητο σερί της ομάδας.
Τα εισιτήρια για το ματς με την Κουτάισι (Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, 19:30) διατίθενται ήδη εδώ: https://www.ticketmaster.gr
Επιπλέον, τα εισιτήρια θα διατίθενται την ερχομένη Δευτέρα (20/10) και Τρίτη (21/10) 17:00 – 20:00 από τα γραφεία του Κλειστού Γυμναστηρίου «Ανδρέας Παπανδρέου» και την Τετάρτη (22/10) από τις 15:30 έως την έναρξη του αγώνα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






