Ελλάδα

«Πονοκέφαλος» με Μαυροκεφαλίδη στο Περιστέρι

Ενοχλήσεις στη μέση νιώθει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και έτσι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς του Περιστερίου με τον Ηρακλή.

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία του Περιστερίου, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή (22/11).

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, με συνέπεια να μείνει εκτός προγράμματος, κάνοντας θεραπεία. Η αποστολή της ομάδας των δυτικών προαστίων αναχωρεί το Σάββατο (21/11) για τη Θεσσαλονίκη, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αποφασίζει την τελευταία στιγμή εάν θα πάρει μαζί του τον έμπειρο σέντερ.

Στο μεταξύ, κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν οι Τρε Μακλέιν και Τέραν Πέτεγουεϊ, καθώς αμφότεροι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα για δεύτερη σερί ημέρα.

Τέλος, αρνητικά σε κορωνοϊό βγήκαν όλα τα αποτελέσματα που υποβλήθηκαν τα μέλη του Περιστερίου, ενόψει της αναμέτρησης με τον «Γηραιό», στο Ιβανώφειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x