Ελλάδα

Περπέρογλου: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε, αλλά…»

Απογοητευμένος με την ήττα της Εθνικής από την Τουρκία ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, ωστόσο τόνισε πως είναι νωρίς ακόμη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς αυτό ήταν μόλις το τρίτο φιλικό.

Αισιόδοξος πως η Εθνική μας θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, εμφανίστηκε ο Στράτος Περπέρογλου μετά την ήττα από την Τουρκία, εξηγώντας στη συνέχεια πως ακόμη είναι νωρίς, καθώς αυτό ήταν μόλις το τρίτο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Αυτό με την Τουρκία ήταν το πιο δυνατό φιλικό που έχουμε δώσει ως τώρα. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην πίεση της Τουρκίας κάτι που είναι λογικό δεδομένου ότι πρόκειται για το τρίτο μας φιλικό. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Σίγουρα δεν μας αρέσει να χάνουμε στα φιλικά, αλλά από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε και ακόμη έχουμε πολλά να μάθουμε. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε με ποσοστά για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς, εμείς δουλεύουμε στις προπονήσεις και ελπίζω να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Όλοι μας είμαστε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ. Κανένας δεν πρόκειται να μας χαρίσει κάποιο μετάλλιο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να γίνουμε ομάδα», δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x