Ελλάδα

Περσίδης: «Το Λαύριο μπορεί να πάρει και τίτλο»

Πανευτυχής για την πρόκριση του Λαυρίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Νίκος Περσίδης, πιστεύει ακόμη και σε τίτλο από την ομάδα του.

Μετά τη ιστορική πρόκριση του Λαυρίου επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο (90-85) ο Νίκος Περσίδης εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει φέτος ακόμη και τίτλο.

«Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Ξέραμε πως η ΑΕΚ θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη, γιατί θέλει το Κύπελλο. Το ματς ήταν πολύ σκληρό, με πολλά φάουλ. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να μας κερδίσει στην κανονική διάρκεια με δύο βολές, αλλά έβαλε τη μία ο Μέικον. Το ματς στην παράταση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο στις προπονήσεις και θα δούμε τι έχουμε πετύχει στο τέλος της χρονιάς. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε έναν τίτλο, πρωτάθλημα ή Κύπελλο», ανέφερε ο φόργουορντ του Λαυρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x