Ελλάδα

Πετρίδης: «Αντέδρασε μετά το κάζο στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, να τελειώνει σήμερα»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον πληγωμένο εγωισμό των παικτών του Παναθηναϊκού, που καλείται να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό της φετινής Stoiximan Basket League.

Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λάρισα και πλέον καλείται να… τελειώσει την δουλειά όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο τρίτο ματς και η εμφάνισή του για τρία δεκάλεπτα, έδειξαν ότι αντέδρασε μετά το κάζο στη Λάρισα. Έχει πληγωθεί ο εγωισμός των παικτών του, το θέμα είναι να το δούμε και σήμερα. Να παρουσιάσουν την ίδια εικόνα και ο Παναθηναϊκός να τελειώσει σήμερα την πρόκριση. Ο Παπαπέτρου άναψε την σπίθα ενώ και ο Σίβα ήταν πολύ καλός, παρότι δεν σκόραρε», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι Θεσσαλοί έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στα έως τώρα ματς, κάνοντας ειδική μνεία στο ποσοστό τους στα τρίποντα σε αντιδιαστολή με το κάκιστο ποσοστό των «πράσινων».

Ερωτηθείς για το μικρό χρόνο συμμετοχής των Μαντζούκα-Χουγκάζ ακόμα και μετά τη φυγή του Πρίφτη από τον Παναθηναϊκό, ο Πετρίδης επισήμανε ότι δεν έχουν αδράξει τις ευκαιρίες που πήραν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζουν.

Ενώ ανέφερε πως ο Σαντ Ρος θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής απόψε, ενώ ο Καβαδδάς θα είναι έτοιμος για τους τελικούς σε ενδεχόμενη πρόκριση του «τριφυλλιού».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x