Ελλάδα

Πετρίδης: «Δε θα καθυστερήσει πολύ με προπονητή ο Παναθηναϊκός - Θέλει να χτίσει για του χρόνου»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τρέξει άμεσα στο θέμα του μόνιμου διαδόχου του Ντέγιαν Ράντονιτς και κατέγραψε όλα τα δεδομένα.

Άμεσα σκοπεύει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να βρει τον επόμενο προπονητή του, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Χρήστο Σερέλη πλέον στον πάγκο. Περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις, όσον αφορά τον μόνιμο προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός. Δε νομίζω ότι θα καθυστερήσει τόσο πολύ. Ούτως ή άλλως θέλει να χτίσει από τώρα για την επόμενη χρονιά. Θα κινηθεί σύντομα, γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές τουλάχιστον όσον αφορά τους ελεύθερους. Θα προσπαθήσει να τρέξει το θέμα του προπονητή όσο πιο άμεσα γίνεται. Όλα αυτά τα χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, είναι αμέτρητες οι αλλαγές», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα χρησιμοποιήσει όλους τους ξένους πλην του Άντριους στην Euroleague, ενώ στην Ελλάδα θα κάνει μια αλλαγή πριν τα play-offs, με τον Ματ Τόμας επικρατέστερο για να μπει στην εξάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x