Ελλάδα

Πετρίδης: Δίνει δικαιώματα ο Παναθηναϊκός με τέτοια εικόνα –Μετά το τέλος της σεζόν η μεταγραφολογία

Ο Γιώργος Πετρίδης έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM την εξήγησή του για την πολύ κακή εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι bwin και παρέπεμψε στο τέλος της χρονιάς για τις μεταγραφές.

Τα αίτια που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε μια ακόμα ήττα, συνοδευόμενη από κακή απόδοση, εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Λίγο άστοχη η δήλωση του Φρανσίσκο, τα βάζει με τους διαιτητές και τον Παναθηναϊκό το Περιστέρι bwin. Για παράδειγμα υπήρξαν βήματα που δεν δόθηκαν εναντίον του. Προφανώς δεν φταίει η διαιτησία για την ήττα του Παναθηναϊκού. Το Περιστέρι bwin ήταν καλύτερο, απλά κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι πολλά πράγματα που εξηγούν την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού: ξεκινάμε από τον τραγικό σχεδιασμό, έχει μείνει μόνος του στον άσο ο Λι, ενώ είναι δύο ξένοι εκτός και πληρώνονται. Είναι και η πνευματική κατάσταση λάθος, με τη λογική του άντε να τελειώνουμε. Δίνει δικαιώματα ο Παναθηναϊκός και τώρα θα έχει την πίεση και το άγχος για να προκριθεί. Είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών», είπε μεταξύ άλλων.

Για το χθεσινό ματς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» είχε ένα πολύ κακό διάστημα στο τελείωμα του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου και έκανε ειδική μνεία στην μεγάλη αστοχία του από το τρίποντο.

Ενώ ο Πετρίδης χαρακτήρισε βιαστικό το να μιλάει κανείς για τις προσθαφαιρέσεις και το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, πριν τελειώσει η φετινή, καταγράφοντας ωστόσο κάποια δεδομένα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x