Ελλάδα

Πετρίδης: «Φαρίντ και Γκραντ δίνουν έξτρα ώθηση στον Παναθηναϊκό - Δύσκολο Όσμαν και Γιούρτσεβεν να προλάβουν»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην συμβολή των Κένεθ Φαρίντ και Τζέριν Γκραντ στη συνολική βελτίωση του Παναθηναϊκού AKTOR και κατέγραψε τις απουσίες που θα υπάρξουν με την Παρτιζάν.

Στην καλή κατάσταση του Παναθηναϊκού AKTOR, που βρήκε σημείο αναφοράς μέσω του Φαρίντ, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η Μύκονος ζόρισε τον Παναθηναϊκό μέχρι ενός σημείου, Όταν σοβαρεύτηκε, το καθάρισε με τον Ναν. Όσμαν και Γιουρτσέβεν είναι αμφίβολοι, ο Χουάντσο δεν έχει κάτι σοβαρό, οπότε λογικά θα είναι διαθέσιμος. Θα είναι πολύ σημαντικό ματς για την Παρτίζαν, έχει πολύ γκρίνια. Όταν μια ομάδα παίζει με το μαχαίρι στα δόντια, ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας. Ο Παναθηναϊκός πάντως δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, έχει βρει την χημεία του, έναν παίκτη στο 5 να ακουμπάει την μπάλα, με τον Φαρίντ, ενώ φαίνεται να αρχίζει να ρολάρει. Ήταν σαν να είχε καταργήσει τη θέση του σέντερ έως τώρα, με τους τόσους τραυματισμούς. Ο Φαρίντ ξέρει τα βασικά και δίνει μια έξτρα ώθηση, είναι σαν να του έχει δώσει μια έξτρα μπασκετική ζωή», είπε αρχικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Γκραντ έχει ανεβάσει την έντασή του κυρίως στην άμυνα, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι για τον «επτάστερο», όπως φάνηκε και για ένα μεγάλο διάστημα με την Παρί.

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Λεσόρ, ο Πετρίδης σημείωσε ότι προέχει να γίνει η επέμβαση και ακολούθως θα υπάρξουν νεότερα από πλευράς του Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ μνημόνευσε και τον γιατρό που θα κάνει την κάνει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x