Στην καθοριστική νίκη της ΑΕΚ επί της Μπούργος και την καταπληκτική εμφάνιση του Κιθ Λάνγκφορντ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι ο Αμερικανός είναι αναμφίβολα ο ηγέτης της φετινής «Ένωσης», ωστόσο δεν γίνεται να σημειώνει 30 πόντους σε κάθε αγώνα και θα πρέπει να βρεθεί και ένα εναλλακτικό πλάνο στην επίθεση.
Κάτι που έχει συμβεί -όπως εξήγησε- στην άμυνα, με την παρουσία του Μάρκους Σλότερ και την αθόρυβη δουλειά του να έχουν κάνει διαφορά σε σχέση με την εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






