Ελλάδα

Πετρίδης: «Ελπίζει μόνο με εικόνα Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, υπάρχει έλλειψη σεβασμού από την Ευρωλίγκα»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM, από τον Γιώργο Πετρίδη!

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!

Αρχικά, μίλησε για τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Αταμάν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι ο τραυματισμός του Σλούκα δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.

Επιπλέον, και όσον αφορά τον Λεσόρ, τόνισε ότι συμμετέχει κανονικά στις ομαδικές προπονήσεις, με τη λογική να λέει ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής στην επερχόμενη αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις.

Τέλος, είπε ότι πλέον η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό σε κάθε παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, προσθέτοντας ότι πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του, έτσι ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία, λέγοντας ότι οι «πράσινοι» είναι απροστάτευτοι και δεν λαμβάνουν τον σεβασμό που θα έπρεπε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x