Ελλάδα

Πετρίδης: To καμπανάκι για τον Παναθηναϊκό, οι βολές του Λεσόρ και ο απίθανος Γκραντ-Με Σλούκα και Χουάντσο στο Final-4

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, το θέμα με τις βολές του Λεσόρ και τους Σλούκα-Χουάντσο.

Ο ΠΑΟΚ, ο Λεσόρ και το Final-4.

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στην εκπομπή «Μπάσκετοι» των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τόνισε ότι ήταν… καμπανάκι για το «τριφύλλι», ενώ στάθηκε σε 2+1 παίκτες. Στο θέμα που υπάρχει με τις χαμένες βολές του Λεσόρ, επισημαίνοντας ότι αποτελεί θέμα ενόψει Final-4, αλλά και στην εξαιρετική παρουσία του Γκραντ, που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Παράλληλα, εκθείασε τον εντυπωσιακό Πόρτερ από την πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά».

Επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» περιμένουν περίπου 2,500 κόσμο στο Βερολίνο, τονίζοντας ότι θα γίνει ξεκάθαρο το τοπίο στο Final-4. «Νομίζω ότι θα παίξουν Σλούκας και Χουάντσο στο Final-4, αλλά το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούν λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού», ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x