Ελλάδα

Πετρίδης: «Κάπου το έχασε ο Χεζόνια με αυτά που είπε»

Ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όσα είπε ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξή του για το πώς δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριο Χεζόνια δεν… έπεισε με όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τους λόγους που έφυγε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Χεζόνια μάς μπέρδεψε ακόμη περισσότερο. Ο οικονομικός του σύμβουλος έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση του Κροάτη. Ήταν ο άνθρωπος που ζήτησε τρεις φορές παράταση στην απάντηση του Χεζόνια και δεν επέτρεψε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πάνε να τον βρουν στην Κροατία. Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον κρατήσει, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων. Αυτό που είπε πως έπρεπε να τον ρωτήσουν για τον προπονητή που θα πάρει ο Παναθηναϊκός είναι πολύ τραβηγμένο. Η ομάδα είχε κύριο μέλημα να κρατήσει τον Παπαπέτρου και τον Μήτογλου. Οι φίλαθλοι δεν ανήκουν στον Χεζόνια, αλλά στον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος έχει εκατομμύρια κόσμο πίσω του κι όχι τους 15.000 που λέει πως έχει μαζί του ο Κροάτης. Πάντως ακόμη και τώρα, είδαμε πως αφιέρωσε 20 λεπτά της συνέντευξης στον Παναθηναϊκό και μόλις δύο στην Ούνιξ», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x