Ελλάδα

Πετρίδης: «Μια άρρωστη κατάσταση στον Παναθηναϊκό - Κανένα σχέδιο, πάθος και διάθεση»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νέα ήττα του Παναθηναϊκου στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Βόβορα δεν είχε καμία διάθεση, ενώ αποτελεί ένα μυστήριο το ματς του ΟΑΚΑ.

Περισσότερο στην επόμενη σεζόν ή στο τι θα ακολουθήσει μόλις τελειώσει η φετινή, φαίνεται ότι έχουν το μυαλό τους στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Μπάσχετοι», μετά και τη νέα ήττα με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η χθεσινή εικόνα ήταν και συνέχεια των παιχνιδιών με τη Λάρισα, με μια εμφάνιση χωρίς σχέδιο, πάθος, ενέργεια, όπου όλοι πήγαιναν πάνω στη μπάλα. «Έτσι όπως το βλέπουμε, περισσότερο για 3-0 πάει η σειρά, αφού δύσκολα θα αλλάξει κάτι τόσο δραστικά στους ‘πράσινους’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σχολίασε πως γενικά η κατάσταση είναι «άρρωστη», μίλησε για την επιμονή του Βόβορα στον κάκιστο Νέντοβιτς, ενώ δεν άρεσε καθόλου που δεν υπήρχε πλάνο αντιμετώπισης του Φαλ. Εκτίμησε ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, όμως είναι άγνωστο τι αντιδράσεις θα υπάρχουν, ειδικά αν παρευρεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x