Στις διαιτητικές αποφάσεις στο ΣΕΦ, τον ρόλο που έπαιξαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος και είχαν ως αποτέλεσμα το 1-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης μετά το 91-83 των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους «πράσινους».
Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως ήταν ντροπιαστικά τα σφυρίγματα από το διαιτητικό τιμ και τόνισε πως έπειτα και από αυτή τη βραδιά στο Φάληρο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι υπερήφανος.
Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Διαβάστε Επίσης
Σερέλης: «Έπαιξε ρόλο η διαιτησία, δεν μας άφησαν να επιστρέψουμε στο ματς» Γιαννακόπουλος: «Μετά το σημερινό, όσο ζω θα με βλέπετε στα όνειρά σας» Η αντίδραση του Σλούκα στα υβριστικά συνθήματα: «Εγώ έχω τέσσερις Ευρωλίγκες, εσείς τρεις» Λάβρος Αταμάν: «Ήταν τσίρκο, είναι απαράδεκτο να λένε “γαμ***** η Τουρκία”»! Μπαρτζώκας: «Θα πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο γιατί μιλάμε για αθλητισμό» Σερέλης: «Δεν υπήρχαν σφυρίγματα με ίδια κριτήρια - Κάποιοι αποφάσισαν να χάσει ο Παναθηναϊκός»! Η αποχώρηση του Γιαννακόπουλου από το πάρκινγκ του ΣΕΦΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






