Ελλάδα

Πετρίδης: «Στην περίπτωση του Μπέικον ο Παναθηναϊκος έβαλε πάνω από όλα την ομάδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, ο Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα του Μπέικον, τονίζοντας ότι όσον αφορά τηνπερίπτωσή του οι «πράσινοι» έβαλαν πάνω από όλα την ομάδα, ενώ τόνισε και την κακή διαχείριση που έγινε από το ξεκίνημα της σεζόν και συνεχίστηκε με τις κακές αλλαγές στους ξένους.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πάρις Λι και έδωσε την εκτίμησή του για το πότε θα ξεκινήσει η σειρά των ημιτελικών της Basket League με το Περιστέρι bwin, τονίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» κόντρα στην πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ενόψει καλοκαιριού, ενώ συνέκρινε και τις ποινές που επέβαλε η Ευρωλίγκα για τα επεισόδια στο Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτίζαν, με παλιότερες ποινές που είχε επιβάλει στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x