Ελλάδα

Πετρίδης: «Πάει για ριζική ανοικοδόμηση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός»

Ο Εργκίν Αταμάν έρχεται αύριο στην Αθήνα να υπογράψει και να ανακοινωθεί, κάτι που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της ανοικοδόμησης του Παναθηναϊκού.

Στα τελευταία νέα και τα πολλά «μέτωπα» του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» ανέφερε πως αύριο έρχεται στην Ελλάδα ο Εργκίν Αταμάν για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα, και εν συνεχεία να ανακοινωθεί, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της «ανοικοδόμησης» του ρόστερ.

«Βρισκόμαστε εν αναμονή της έλευσης του Αταμάν. Θα έρθει αύριο, να υπογράψει διετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Έχει πολλά θέματα ο Παναθηναϊκός, να δει τι θα γίνει με τους παίκτες που ήδη υπάρχουν. Πάει για ριζική ανοικοδόμηση του ρόστερ. Μετά την εκκαθάριση θα γίνει και το χτίσιμο της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του Παπαγιάννη, αλλά και για τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι είπε πως: «Περιμένουμε το καυτό θέμα του Παπαγιάννη. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εδώ και καιρό την πρότασή του και περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο παίκτης. Ο Παπαγιάννης θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για ειδικές προπονήσεις ώστε να δουλέψει και να βελτιωθεί. Καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι δεν είχε και την καλύτερη σεζόν του.


Καινούργιο όνομα είναι αυτό του Ντάντε Έξουμ για τη θέση «1». Ο Πάντερ είναι βασικός στόχος για το «2» και περιμένουμε την απάντησή του μόλις τελειώσουν οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας. Υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Λεσόρ. Όλα αυτά είναι ντόμινο. Βιλντόσα κωστας και Μωραϊτης είναι ήδη κλεισμένοι και θα ανακοινωθούν μετά τον Αταμάν».


Τέλος, για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και για το μέλλον των «πρασίνων» τόνισε πως εκτός των Μαντζούκα και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που θεωρούνται σίγουροι για την επόμενη ημέρα, δύσκολα κάποιος άλλος, κυρίως από τους ξένους θα παραμείνει στην ομάδα.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x