Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρνει κοσμογονία στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Ομπράντοβιτς είναι κάτι παραπάνω από ένας προπονητής μπάσκετ για τον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του και μόνο θα φέρει μια συσπείρωση που δεν είχαμε δει. Θα έχει στα χέρια του ένα ακόμη μεγαλύτερο μπάτζετ από το φετινό και τουλάχιστον οι 2-3 μεταγραφές από αυτές που θα γίνουν θα είναι βαρβάτα ονόματα. Αν χρειαστεί, ο Παναθηναϊκός θα σπάσει και συμβόλαια με ομάδες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να περιμένει κάποιες εξελίξεις στο ΝΒΑ», σημείωσε.
Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον Σέρβο τεχνικό είπε: «Είναι πιθανή η επιστροφή Διαμαντίδη σε κάποιον ρόλο και του Μπατίστ στο σταφ. Σίγουρα θα υπάρχει και τουλάχιστον ένας Έλληνας στο προπονητικό σταφ. Έχουν γίνει οι επαφές και περιμένουμε τις ανακοινώσεις».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






