Ελλάδα

Πετρίδης: «Πιο απελευθερωμένος ο Παναθηναϊκός με Σερέλη - Δύσκολη απόφαση η τελευταία αλλαγή ξένου»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Σερέλη στο τιμόνι αλλά και την δυσκολία για την επιλογή της τελικής εξάδας των ξένων.

Έναν… κανονικό προπονητή έχει πλέον στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης, εξηγώντας τι έχει αλλάξει με την παρουσία του Χρήστου Σερέλη.

«Θα είναι πολύ δύσκολη η απόφαση για την τελευταία αλλαγή, αν αλλάξει την στάση του ο Άντριους θα είναι λίγο πιο ευέλικτα τα πράγματα, αλλά και πάλι στα πλέι οφ θα πρέπει να δηλώσει έξι. Γενικότερα, βλέπω έναν Παναθηναϊκό πιο απελευθερωμένο με τον κόουτς Σερέλη. Προσπαθεί να καθοδηγήσει την ομάδα του. Ακόμα και στις φάσεις που κολλούσε λίγο στην επίθεση, έδινε μια οδηγία. Υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με αυτό το χάος που υπήρχε επί Ράντονιτς, όπου ο καθένας έπαιρνε την μπάλα και έκανε ότι ήθελε. Σίγουρα υπάρχει ακόμα δρόμος για να καλύψει την διαφορά, αλλά είναι ένα κέρδος από ματς σαν κι αυτό με την Καρδίτσα ότι παίκτες όπως ο Γκριγκόνις ή ο Καλαϊτζάκης βγαίνουν μπροστά και αναλαμβάνουν κάποιες ευθύνες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, από ότι φαίνεται, οι τραυματισμοί των Γουόλτερς και Γουίλιαμς δεν είναι σοβαροί και περισσότερο προφυλάχθηκαν από πλευράς «τριφυλλιού» ενόψει της «διαβολοβδομάδας» με Μονακό και Ερυθρό Αστέρα, αλλά αύριο θα ξέρουμε περισσότερα.

Ενώ για το θέμα του προπονητή ο Πετρίδης τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός να φτάσει το καλοκαίρι γιατί θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x