Ελλάδα

Πετρίδης: «Πιο πιθανή η αποχώρηση για Παπαπέτρου, κοντά ο Γουίλιαμς, προτάθηκε ο Λοβέρν»

Ο Γιώργος Πετρίδης παρουσίασε τα δεδομένα για την υπόθεση Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκού, αλλά και τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων».

Η αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό φαντάζει αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν βλέπω πολύ πιθανό να παραμένει ο Παπαπέτρου. Υπάρχει επιθυμία να αποχωρήσει και το μεγάλο συμβόλαιο που έχει μπορεί να μοιραστεί για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Ακόμη πρόταση δεν υπάρχει, ενώ η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να κάνει πίσω. Δεν αποκλείεται το θέμα να πάει ακόμη και μετά τη λήξη της προθεσμίας για το buy out των 400 χιλ. ευρώ απόψε», τόνισε.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων»; «Σήμερα θα ανακοινωθεί ο Νέιτ Γουόλτερς, ενώ με τον Άντριου Άντριους υπάρχει προφορική συμφωνία. Μέσα στη μέρα φαίνεται πως θα κλείσει και ο Ντέρικ Γουίλιαμς για τη θέση ‘4’ και μένει να δούμε το back up σέντερ και ποιος φόργουορντ θα έρθει αν φύγει ο Παπαπέτρου. Για τη θέση ‘5’ έχει προταθεί ο Λοβέρν, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση γιατί έχει υψηλό κασέ για τον ρόλο που προορίζεται. Για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού υπάρχει και η περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ενώ για τον Ντίνο Μήτογλου θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα την απόφαση για την τιμωρία του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x