Ελλάδα

Πετρίδης: «Πολύ δύσκολα Πονίτκα και Αγραβάνης με Ολυμπιακό – Αποφασίζει για την αλλαγή ο Σερέλης»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι και έδωσε μικρό προβάδισμα στον Γκριγκόνις έναντι του Τόμας για τον έβδομο ξένο.

Χωρίς τους Ματέους Πονίτκα και Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παναθηναϊκός μεθαύριο στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίξει ο Πονίτκα, μιλάμε για μεγάλη ατυχία του Παναθηναϊκού. Είναι ο μοναδικός παίκτης στην άμυνα, άντε να βάλω και τον Λι, που είναι τόσο δυνατός στο κομμάτι αυτό. Παίζει σκυλίσια άμυνα. Και για Αγραβάνη δύσκολο θα πω να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τώρα, αν θα είναι την 12άδα του Παναθηναϊκού και χρησιμοποιηθεί, θα το δούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι σήμερα ο Χρήστος Σερέλης θα πάρει την οριστική του απόφαση για τον τελευταία αλλαγή ξένου στο «τριφύλλι», με τον Μάριους Γκριγκόνις να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ματ Τόμας.

Ενώ, μιλώντας για το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν, ο Πετρίδης έκανε ειδική μνεία στον Λευτέρη Μαντζούκα και επισήμανε ότι βλέπει μια κάποια βελτίωση, με τον Σερέλη να δουλεύει περισσότερο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x