Ελλάδα

Πετρίδης: «Πρέπει ο Γιαννακόπουλος να εξηγήσει τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό»

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μπάσχετοι» ο ρεπόρτερ Γιώργος Πετρίδης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, με τον Γιώργο Πετρίδη να ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς σκοπεύει να πράξει.

«Φαντάζομαι ότι ένας προσχεδιασμός έχει γίνει στον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει ο Αργύρης Πεδουλάκης στον ρόλο του τιμ μάνατζερ. Ήδη με την διαφαινόμενη απόκτηση του Παρις Λι φαίνεται πως θα κινηθεί τη νέα σεζόν. Το ακριβές μπάτζετ, ποιος θα είναι ο προπονητής που είναι πολύ σημαντικό, ακόμα είναι ανοιχτά. Το “έσοδα-έξοδα” μπορεί να αλλάξει υπό την έννοια ότι λόγω ΟΑΚΑ θα έχει περισσότερα έσοδα. Το εν λόγω μοντέλο αποδείχτηκε καταστροφικό εδώ και μια διετία και δεν συνάδει με το βάρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δούμε τι απόφαση θα λάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που φαίνεται να είναι πιο ενεργός. Είναι ένα σημάδι ότι θέλει να ασχοληθεί, το πως και το τι πρέπει να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να εξηγήσει τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιώργος Βόβορας δεν έδειξε σε αυτό το δίμηνο ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, με το «τριφύλλι» μάλιστα να είναι και χειρότερο επί των ημερών του, ενώ δεν πήρε πράγματα από κάποιους παίκτες όπως ο Μέικον.

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι, από το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού, επτά έως εννιά παίκτες συμπεριλαμβανομένων των Μποχωρίδη-Κασελάκη θα αποχωρήσουν, ενώ Παπαπέτρου και Παπαγιάννης αντιθέτως θα μείνουν.

Ενώ σημείωσε πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν προβλέπεται να πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Σαντ Ρος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x