Ελλάδα

Πετρίδης: «Ψάχνει δύο γκαρντ ο Παναθηναϊκός, τεράστια κίνηση ο Μήτογλου»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και στάθηκε στα πολλαπλά οφέλη της απόκτησης του Ντίνου Μήτογλου.

Σημαντική ώθηση εντός, αλλά και… εκτός παρκέ δίνει στον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Ντίνου Μήτογλου, όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Με την απόκτηση του Μήτογλου ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη, που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, ενώ απειλεί και από μακριά. Το ελληνικό στοιχεί του τονώνεται και αν πει το ''ναι'' και ο Παπαγιάννης, η front line του θα είναι η καλύτερη την τελευταία πενταετία. Είναι πολύ σημαντικό να κλείσουν και ο Παπαγιάννης και ο Παπαπέτρου και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα», ήταν τα λόγια του.

Μιλώντας για τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως έχει να κάνει δύο ακόμα προσθήκες στις θέσεις των γκαρντ, πλην του Γκραντ, που είναι επιλογή του Αταμάν και θα ανακοινωθεί σύντομα, ένα «τριάρι», έναν παίκτη που να ανεβοκατεβαίνει στο 3-4 και έναν ακόμα στο 5, αν δεν κλείσει ο Παπαγιάννης.

Ερωτηθείς για τον Χεζόνια, ο Πετρίδης σημείωσε ότι είναι στο χέρι του παίκτη να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και, αν αυτό συμβεί, τότε δεδομένα θα πάει στον Παναθηναϊκό!

Παράλληλα, για την περίπτωση του Πάνγκος σχολίασε ότι θα δούμε στην πορεία αν θα απασχολήσει τους «πράσινους», ειδικά αν το «δυάρι» το οποίο θα αποκτηθεί θα έχει περισσότερο εκτελεστικές παρά οργανωτικές ικανότητες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x