Ελλάδα

Πετρίδης: «Θέλει νίκη για πολλούς λόγους με Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός»

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ στο αποψινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης.

Ανοιχτό παραμένει ακόμη αν ο Εργκίν Αταμάν θα υπολογίζει στο αποψινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό τον Τζέριαν Γκραντ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Θα δούμε στο τελευταίο χαλάρωμα την κατάσταση του Γκραντ και αν θα είναι διαθέσιμος. Έχει κάνει ατομικό τις τελευταίες μέρες και νομίζω πως θα ήταν ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει. Δεν είναι κάτι σοβαρό, έχει ένα πρήξιμο στον τετρακέφαλο. Τίποτα δεν αποκλείεται, γιατί είναι σκληρό καρύδι ο Αμερικανός. Αν δεν παίξει, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Βιλντόσα», ανέφερε.

Πάντως κίνητρο υπάρχει, παρά την… περιρρέουσα ατμόσφαιρα. «Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, να πάρει ψυχολογική ώθηση και να επικεντρωθεί μόνο στα playoffs. Ο Αταμάν όπως έχει δείξει το τελευταίο διάστημα θα ανοίξει το ροτέισον, καθώς ο Χουάντσο έχει ανεβάσει την απόδοσή του και έχει επιστρέψει καλά ο Αντετοκούνμπο. Περιμένουμε περίπου 15.000 θεατές», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x