Ελλάδα

Πετρίδης: «Τεράστια κίνηση ο Ναν, θα χρειαστεί διαχείριση από Αταμάν»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στην προσθήκη του Κέντρικ Ναν και τη διαχείριση που καλείται να κάνει στα γκαρντ του Παναθηναϊκού ο Εργκίν Αταμάν.

Η προσθήκη ενός παίκτης του επιπέδου του Κέντρικ Ναν ενισχύει σημαντικά τον Παναθηναϊκό, αλλά υποχρεώνει και τον Εργκίν Αταμάν να κάνει συγκεκριμένη διαχείριση στα γκαρντ, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ναν πιθανότατα θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα. Είναι τεράστια κίνηση, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Έκανε δύο φοβερές σεζόν με μια πολύ καλή ομάδα όπως οι Χιτ. Μετά είχε κάποια θέματα τραυματισμών, αλλά τώρα είναι πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός έκανε οικονομική υπέρβαση δίνοντας σχεδόν 2 εκατ. ευρώ για οκτώ μήνες», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Πλέον ο Αταμάν θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους οκτώ ξένους που θα μείνει έξω από την επτάδα του πρωταθλήματος και θα κάνει ροτέισον ανάλογα με το παιχνίδι γιατί μπορεί να έχει έξι διαθέσιμους. Θα πρέπει να μειωθεί κάπως ο χρόνος όλων, αλλά αυτό θα το δούμε στην πράξη. Ο προπονητής θα πρέπει να κάνει την κατάλληλη διαχείριση».

Τέλος, για τον αγώνα της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα είπε: «Ο Βιλντόσα δεν προλαβαίνει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Έχει ακόμη το πρόβλημα στον αστράγαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x