Ελλάδα

Πετρίδης: «Η απογοητευτική εικόνα στο Βερολίνο ήταν αυτή που έπεισε τον Ράντονιτς για Μπέικον»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον, το πως έγινε η αλλαγή δεδομένων με τον Αμερικανό και γενικότερα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Στην αλλαγή... πλεύσης του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Ντουέιν Μπέικον, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι μπάσχετοι», των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η τραγική εικόνα στο Βερολίνο με την Άλμπα ήταν αυτό που έπεισε τον Ντέγιαν Ράντονιτς να πειστεί για την απόκτηση του Αμερικανού, ώστε να βρεθεί μια λύση επιθετικά.

Παράλληλα, σχολίασε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «τριφυλλιού» έχει αλλάξει τρομερά σε σχέση με το καλοκαίρι, ενώ αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, στη συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη η επιλογή ανάμεσα στους οκτώ ξένους που έχουν βρεθεί στους «πράσινους». Επίσης, πρόσθεσε ότι στο συμβόλαιο του Μπέικον έχουν τοποθετηθεί δικλίδες ασφαλείας, ώστε αν επιβεβαιωθούν τα όσα όχι και τόσο καλά λόγια που ακούγονται για αυτόν, επιβεβαιωθούν.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x