Ελλάδα

Πετρίδης: «Να δώσει μια χαρά στον κόσμο ο Παναθηναϊκός - Το ντέρμπι με Ολυμπιακό θα κρίνει πολλούς»

Για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να μετριάσει την πίκρα των φίλων του με μια νίκη στο ντέρμπι και τη βεβαιότητα ότι το ματς θα κρίνει πολλά και για το ρόστερ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης.

Στη μεγάλη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό -και όχι μόνο σε βαθμολογικό επίπεδο- στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, υπογράμμισε την ανάγκη να δώσει το «τριφύλλι» μια συνέχεια στην καλή εμφάνιση του Μονάχου και να μετριάσει την πίκρα των φιλάθλων του για τη φετινή πορεία με μια σημαντική νίκη.

Επιβεβαίωσε, δε, ότι η έκβαση του ντέρμπι και η εικόνα της ομάδας θα κρίνει πολλούς στο ρόστερ και ενδέχεται να συμβάλλει στις αποφάσεις για την εξάδα των ξένων (όπου ήδη υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές).

Όσο για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε ότι ειδικά γι' αυτό το ματς είναι κομβική η παρουσία του Σαντ-Ρος (με τη συμμετοχή του Κουβανού να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα) και εκτίμησε ότι η επιτυχημένη εφαρμογή της ζώνης απέναντι στην Μπάγερν κάνει πιθανή την εμφάνισή της και σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x