Προβληματισμένος μεν, αλλά αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες εμφανίστηκε ο Ανδρέας Πετρόπουλος μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. O 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε πως η πρόκριση στο BCL παραμένει στα χέρια της «Ένωσης», ενώ κάλεσε τον κόσμο στα Λιόσια για το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό (17:00) για την Stoiximan Basket League. Αναλυτικά αναφέρει:
«Προερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα στη Ρίγα, για το θεσμό του Basketball Champions League. Ξέραμε εξ’ αρχής, ότι μία ήττα θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας για πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο, έχουμε ακόμα τρεις τελικούς μπροστά μας, και είναι στο χέρι μας.
Αύριο, θα επιστρέψουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, καθώς υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας τον Κολοσσό. Πρόκειται για μία πολύ δουλεμένη ομάδα, με καλό προπονητή, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Αυτό βασικά αποδεικνύεται και με τη βαθμολογική θέση, που έχει στο Πρωτάθλημα. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο ματς και θα χρειαστεί να δώσουμε ξανά τα πάντα στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη.
Περιμένουμε και τον κόσμο μας να έρθει αύριο, για να μας δώσει περισσότερη ώθηση. Ξέρουμε, ότι είναι απογοητευμένος. Θέλω να τους πω, ότι εμείς, οι παίκτες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να επαναφέρουμε τα χαμόγελα. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Χρειάζεται συστράτευση για να διαχειριστούμε με ασφάλεια αυτή την ιδιαιτερότητα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






