Έναν πολύ καλό σκόρερ του NCAA επέλεξαν τα Τρίκαλα για τη θέση του πλέι μέικερ. Πρόκειται για τον Ρέτζερ Ντάουελ, τον 24χρονο γκαρντ (1,85μ.) που προέρχεται από το Τέξας Άρλινγκτον και θα ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη. Την περασμένη περίοδο έπαιξε στην Τσμόκι Μινσκ της Λευκορωσίας και ακολούθως στην Αργεντινή με την Πενιαρόλ.
Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ (ύψος 1.85) Reger Dowel. Είναι απόφοιτος του Texas Arlington με τα χρώματα του οποίου στην τελευταία του χρονιά στο NCAA είχε 20,6 πόντους μ.ο. ανά αγώνα, 2,3 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια με τους Oklahoma State.
Μετά την αποφοίτηση του αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν 2014-15 στην Λευκορωσία με την Tsmoki Minsk ενώ στο τέλος της περιόδου είχε ένα πέρασμα από την Αργεντινή και την Πενιαρόλ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






