Ελλάδα

Πήρε «θηρίο» το Λαύριο

Στο Λαύριο θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Τάι Οντιάσε.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την απόκτηση του θηριώδους Αμερικανού σέντερ, ύψους 2.06, για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο 23χρονος έχει έφεση στα κοψίματα και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου του Ιλινόις-Σικάγο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο, συνεχίζοντας με σταθερά βήματα τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει την απόκτηση του Tai Odiase για δύο χρόνια!

O Αμερικανός σέντερ έχει γεννηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου του 1995 και έχει ύψος 2.06. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Illinois-Chicago και την τελευταία του σεζόν εκεί είχε μέσο όρο 9,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,1 (!) κοψίματα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα αλτικό και αθλητικό ψηλό που θα αποτελέσει ένα από τα βασικά "όπλα" της ομάδας στα χέρια του κόουτς Σερέλη.
Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x