Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Ρέθυμνο την τοπική ομάδα και ο Ρικ Πιτίνο πήρε μια γεύση από την Κρήτη και τη φιλοξενία της.
«Έτοιμοι για το ματς με το Ρέθυμνο στο όμορφο νησί της Κρήτης. Καταπληκτικό νησί και με πολύ φιλικούς ανθρώπους. Περπατούσα χθες βράδυ στην πόλη και ο κόσμος με καλούσε να πιούμε τσικουδιά. Είναι σαν την ιταλική γκράπα. Το απόγευμα δεν θα είμαι στους δρόμους», έγραψε στο Twitter ο 66χρονος τεχνικός.
Getting ready to play Rethymno Cretan Kings on the Island of Crete. Fascinating large Island with such friendly people. Walking around last night and people call me over to share a Tsikoudia drink with them. It’s like Italian Grappa. I’m staying off the streets this afternoon.
— Rick Pitino (@RealPitino) 3 Μαρτίου 2019
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






