Ελλάδα

Πλήρης ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΑΓΟΡ, με τον Πεδουλάκη να ‘χει άπαντες στη διάθεσή του.

Χωρίς προβλήματα και με το ηθικό στα ύψη «πέταξε» για Κρήτη ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΑΓΟΡ την Κυριακή.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα «πονοκέφαλο», όλοι οι παίκτες του προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο και είναι διαθέσιμοι για την αυριανή αναμέτρηση.

Άλλωστε θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νταμπλούχους Ελλάδας να «ζεσταθούν» ενόψει του παιχνιδιού με την Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x