Ελλάδα

Πληρώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο ύψους 1.900 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, λόγω υβριστικών συνθημάτων στο τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό, στην Πυλαία.

Το… λογαριασμό για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο τρίτο ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό, στην Πυλαία, έστειλε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, στο «Δικέφαλο του Βορρά» επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 1.900 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ:

α) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€ και

β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 2-6-2015
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x