Ελλάδα

Πληρώνει Μιλουτίνοφ και… περιμένει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταβάλει όλα τα οφειλόμενα στον Σέρβο σέντερ για να ορίζει απόλυτα τη… μοίρα του. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Σενάρια για Ντάριους Άνταμς.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταβάλει όλα τα οφειλόμενα που υπάρχουν στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, προκειμένου να ορίζει απόλυτα την υπόθεση για το μέλλον του Σέρβου σέντερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προτίθενται να εξοφλήσουν τον Σέρβο σέντερ για να τον έχουν «δεμένο» από όλες τις απόψεις και από εκεί και πέρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της ΤΣΣΚΑ.

Αν η ρωσική ομάδα δεν επανέλθει με πρόταση τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ, τότε ο Μιλουτίνοφ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2020 και όπως διαβεβαίωσε χθες ο ατζέντης του, Γιώργος Δημητρόπουλος, θα είναι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα που επένδυσε πάνω του.

Σε περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ προσφέρει χρήματα που ικανοποιούν τον Ολυμπιακό, τότε ο 24χρονος σέντερ θα πωληθεί στην ομάδα της Μόσχας και με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό αλλά και τα άλλα που υπάρχουν στην ομάδα.

Από την πιθανή παραχώρηση του «Μίλου» ο Ολυμπιακός πέρα από τα 2+ εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του θα γλιτώσει και το συμβόλαιό του για την ερχόμενη σεζόν, δηλαδή συνολικά πάνω από 3 εκατ. ευρώ, ενώ αν στα χρήματα αυτά προστεθεί το «κέρδος» από τη μετακόμιση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στους Τζαζ (γύρω στα 1,4 εκατ. ευρώ), υπάρχει ένα μεγάλο κονδύλι για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς η Ούνιξ πιέζει και μένει να βρεθεί η φόρμουλα για την αποχώρηση του παίκτη. Κι από αυτή την υπόθεση ο Ολυμπιακός εκτιμάται πως θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα από τα περίπου 850.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν για τη νέα σεζόν ο διεθνής γκαρντ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην αγορά για έναν γκαρντ μεγάλης κλάσης και… κασέ. Ήδη ακούγεται το όνομα του Ντάριους Άνταμς, του 30χρονου Αμερικανού που μετά από την εντυπωσιακή του διετία στην Μπασκόνια από το 2014 μέχρι το 2016 αγωνίζεται στην Κίνα. Την περασμένη σεζόν είχε 36,2 πόντους, 8,3 ασίστ, 7,4 ριμπάουντ και 2,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Όσο για τους ψηλούς, αν αποχωρήσει ο Μιλουτίνοφ για την ΤΣΣΚΑ, θεωρείται πολύ πιθανό να προκύψει θέμα... Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός σέντερ δεν θα χωρά πλέον στην ομάδα της Μόσχας και ίσως επιστρέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x