Ελλάδα

Πρίντεζης για Παπανικολάου: «Για όσα έχεις παλέψει και για όσα ακόμα σου αξίζουν»

Ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και ο παλιός του φίλος, Γιώργος Πρίντεζης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν πάει πουθενά, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να ανανεώνει την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» έως και το 2028.

Ο Παπανικολάου λοιπόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες για ακόμη δύο σεζόν, με τον παλιόφιλο του Γιώργο Πρίντεζη να του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον, στέλνοντας τα συγχαρητήρια του.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού, μέσω ενός μηνύματος στα social media ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για όσα έχεις παλέψει και για όσα ακόμα σου αξίζουν».

Μία φιλία που παραμένει σταθερή και ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.


Πρίντεζης για Παπανικολάου: «Για όσα έχεις παλέψει και για όσα ακόμα σου αξίζουν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x