Ελλάδα

Πρίντεζης: «Παράνομο το ηχητικό, παραμένουμε οικογένεια»

Θέση για το ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε με ιδιωτική συνομιλία με τους συμπαίκτες του πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το All Star Game της Θεσσαλονίκης.

Δηλώσεις με αφορμή το ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης. Σε αυτό, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, ενημερώνει τους συμπαίκτες του πως λόγω των καθυστερήσεων στην πληρωμή των μισθών του, θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας από το ματς με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα (17 Ιανουαρίου) μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, καθώς δεν αντέχει άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, αυτή η… εξήγηση του Πρίντεζη σε γκρουπ επικοινωνίας που διατηρεί με τους έλληνες συμπαίκτες του στα κινητά τους τηλέφωνα, έγινε πριν το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Λίγες ημέρες μετά, σε συνάντησή του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, το θέμα με την καθυστέρηση των μισθών του συζητήθηκε ενδελεχώς, οι διοικούντες την ΚΑΕ πλήρωσαν κάποια από τα πολλά χρωστούμενα προς τον παίκτη και το θέμα λύθηκε.

Λίγες ημέρες μετά όμως, το θέμα έρχεται ξανά στην επιφάνεια, διότι κάποιος από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση, διέρρευσε το συγκεκριμένο απόσπασμα του μηνύματος του Πρίντεζη, με αποτέλεσμα αυτό να μετά από μέρες να δημοσιοποιηθεί σε ΜΜΕ και οπαδικά FORUM.

Μετά το σημερινό All Star Game, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ως εξής: «Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια». Σε ότι αφορά το αν γνωρίζει πως κυκλοφόρησε το ηχητικό: «Έχει γίνει παράνομα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Στο μέλλον θα δούμε πώς έγινε».

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x