Ελλάδα

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το Stoiximan AegeanBall Festival - Παράδειγμα για τη νεολαία ο Πρίντεζης»

Για το Stoiximan AegeanBall Festival 2023 και τον εμπνευστή του σπουδαίου τουρνουά, Γιώργο Πρίντεζη, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντιπεριφεριάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Το Stoiximan AegeanBall Festival, το κορυφαίο ευρωπαϊκό 3x3 τουρνουά, επιστρέφει στις 7 με 9 Ιουλίου 2023, στη Σύρο!

Ο Αντιπεριφεριάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 -που αποτελεί χορηγό επικοινωνίας του σπουδαίου τουρνουά- για το event, εκθειάζοντας τον εμπνευστή αυτού, Γιώργο Πρίντεζη. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον παλαίμαχο άσο ως φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία.

Επίσης, στάθηκε στο ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το event, το οποίο διεξάγεται για 5η χρονιά.

Ο Γιώργος Λεονταρίτης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη για:

-τη διοργάνωση του τουρνουά: «Είναι εγγυημένη η επιτυχία του εγχειρήματος. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να χτίσουν το event, έχουν πετύχει σε πολλά αθλητικά event. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει, το περιμένει πώς και πώς. Θα ζήσουμε στιγμές ανάτασης. Είναι έμπνευση του μεγάλου αυτού αθλητή, του Γιώργου Πρίντεζη. Και εμείς ως κοινωνία το αγκαλιάζουμε. Είναι η 5η χρονιά που διοργανώνεται. Είναι ένα τουρνουά που έχουμε αγαπήσει».

-το τι σημαίνει ο Γιώργος Πρίντεζης για την κοινότητα της Σύρου: «Έχω την τύχη και την τιμή να τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Πέρα από το γεγονός ότι είναι από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες. Το δείχνουν και οι αριθμοί. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ξέρει να διαχειρίζεται την τεράστια δημοσιότητα που έχει, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία. Είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Η προσφορά του -και η κοινωνική- είναι μεγάλη. Δεν ξέρω εάν θέλει να την αναφέρει, επειδή είναι και ταπεινός».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x