Ελλάδα

Πρίφτης: «Δύσκολη η χρονιά, κίνητρο το 0-2 με ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε πως η χρονιά ως τώρα ήταν δύσκολη για τον Άρη, ενώ πρόσθεσε πως οι δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια έχουν πεισμώσει την ομάδα του.

Για τους παίκτες του Άρη αποτελεί έξτρα κίνητρο το 0-2 από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του σε όλη τη σεζόν, οι «κίτρινοι» είναι πιο… πεινασμένοι από ποτέ.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Πρίφτης εν όψει των play offs με τον ΠΑΟΚ μίλησε για:

- το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Το στοιχείο μας είναι αυτό. Και πρέπει να στηριχτούμε στον ελληνικό κορμό που έχει η ομάδα».

- το αν δημιουργεί επιπλέον κίνητρο οι δυο ήττες φέτος από τον ΠΑΟΚ: «Δημιουργεί και ψυχολογικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και επιπλέον κίνητρο σε εμάς».

- το αν η ομάδα του είναι «πεινασμένη»: «Θεωρώ ότι είναι πιο... πεινασμένη από ότι ήταν στην διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο και αυτό στην σειρά. Ρόλο επίσης θα παίξει στην σειρά και η μέρα που θα βρεθούν οι δυο ομάδες και όταν εννοώ καλή μέρα, μιλάω για το μακρινό σουτ, όσο και τον έλεγχο των ριμπάουντ».

- τα πλεονεκτήματα του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο μας δημιουργεί ένα πλεονέκτημα για εμάς. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως βελτιώνοντας το ρόστερ του και κάπως έτσι αντισταθμίζονται οι ισορροπίες της σειράς».

- τη χρονιά ως τώρα: «Η χρονιά είναι πολύ δύσκολη και γεμάτη ιδιαιτερότητες. Η σειρά αυτή είναι μεγάλης σημασίας και για εμένα προσωπικά και για όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x